Convocada la 43a edició del Concurs Literari Vila de Mont-roig


  • Enguany es mantenen les mateixes categories de les darreres convocatòries i s’avança la finalització del termini per presentar els originals: el 21 de juliol.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Cultura, torna a engegar el Concurs Literari Vila de Mont-roig, que aquest any arriba a la seva edició número quaranta-tres El Concurs Literari s’ha convertit en una proposta cultural i literària molt consolidada al municipi i que moltes persones ja esperen per poder ensenyar les seves creacions narratives i poètiques.

Les categories clàssiques del Concurs Literari són narrativa per adults amb el Premi Magdalena Guerrero, el Premi Miquel Ferré a treballs poètics i el Premi de Recerca Vila de Mont-roig, en el qual s’hi inclouen els treballs de recerca de batxillerat. La categoria de recerca també està oberta a treballs que tractin sobre el municipi, des de qualsevol vessant: social, cultural, polític, econòmic, històric, turístic, etnològic, ambiental i de sostenibilitat. Finalment, els premis infantils i juvenils es divideixen entre narrativa breu i poesia, i hi poden participar infants i joves de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius.

Continua la categoria de microrelats que ha tingut un gran èxit de participació

El concurs de microrelats continua vigent després de veure com any rere any creixa la participació en aquesta categoria. Els microrelats per adults han de tenir un màxim de 1.200 caràcters i contenir la paraula clau “platja”. Els microrelats juvenils no poden excedir els 1.200 caràcters i és de temàtica lliure.

Cal destacar que aquest any s’ha agilitzat la presentació de les obres, amb l’objectiu que sobretot els infants i joves els hi sigui més fàcil presentar les seves creacions. La presentació d’originals finalitzarà el dia 21 de juliol. Les obres poden presentar-se a través del correu electrònic cultura@mont-roig.cat o bé de forma presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Mont-roig i Miami Platja o bé es pot enviar per correu postal (Carretera de Colldejou s/n, 43300 Mont-roig del Camp).

L’Ajuntament també està preparant l’edició de les obres guanyadores de l’any 2023, que es presentarà a la tardor quan es donin a conèixer les persones guanyadores dels Premis Literaris Vila de Mont-roig d’enguany.

Podeu consultar les bases dels premis en aquest enllaç i per qualsevol aclariment podeu contactar amb el departament de Cultura al telèfon 977 81 17 49 i al correu electrònic cultura@mont-roig.cat.

 

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *