Daniel i Nora García de la Casa, campions d’Europa de Nacra 15 del 2024

  • La classificació final es va decidir a l’última regata després d’un excel·lent campionat dels catalans

Daniel i Nora García de la Casa es despiden de Sardenya com a campions d’Europa de Nacra 15, després de cinc jornades de regates en les quals no s’han baixat del podi.

Cagliari acomiada l’europeu de Nacra 15 amb l’esperat Mestral, que va escombrar les núvols i tots els dubtes sobre la bondat de les condicions meteorològiques locals, oferint una jornada diferent a totes les visques durant el campionat.

La classificació també va prendre vida avui, aportant emoció fins als últims bordons d’aquest europeu. Els catalans Daniel i Nora García de la Casa, que van prendre el comandament de la classificació en la tercera jornada, arribaven amb una avantatge de vuit punts sobre els belgues Mateo Leclercq i Matheiu Pinsart. La pujada del vent va perjudicar als catalans i va beneficiar als belgues, arribant a l’última amb empat entre les dues tripulacions. Daniel i Nora no van fallar i van creuar la línia per davant dels belgues amb una avantatge suficient per contrarestar el seu descart i fer-se amb el campionat continental.

També hi va haver lluita pel tercer esglaó del podi, al qual van pujar els belgues Hannelien i Sander Borghijs, empatats amb els anglesos Sam Cox i Sophie Raven Hannelien.

Cal destacar que els regatistes del Club Nàutic El Masnou van proclamar-se campions del Món d’aquesta classe a finals del 2023 en aigües de Búzios, Brasil.

Font: Federació Catalana de Vela

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *