El balanç de ‘Sabor Salou’ 2024 referma el creixement i interès per la gastronomia local


‘Sabor Salou’ ha batut tots els rècords d’assistència a l’edició d’enguany, la dotzena des que va néixer, sobrepassant els 45.000 visitants, segons les primeres estimacions, pel que fa a resultats. El balanç és molt positiu i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha definit ‘Sabor Salou’ com “un important esdeveniment que, a banda dels residents, rep visitants d’arreu de Catalunya i també de fora, i aquesta exposició gastronòmica i culinària ens identifica com a municipi turístic, amb una àmplia oferta cada cop més desestacionalitzada i més potent”. En aquest sentit, ha agraït “la feina ben feta” de tot el sector de la restauració, “la seva implicació i el seu compromís” per reforçar la marca Salou.

Des de divendres, 3 de maig, i fins aquest diumenge, dia 5, el passeig Jaume I ha estat l’escenari d’un veritable festival gastronòmic, amb animació, música i activitats relacionades amb el món culinari i vinícola

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, fa un balanç molt positiu pel que fa a nombre de visitants, unes xifres molt altes, ha dit. També ha destacat les diferents activitats, que “han tingut molta acceptació i molt bona recepció”; i els expositors “han aportat més visions diferents de l’àmplia oferta gastronòmica i de restauració de Salou”.

Des de divendres, 3 de maig, i fins aquest diumenge, dia 5, el passeig Jaume I ha estat l’escenari d’un veritable festival gastronòmic, amb animació, música i activitats relacionades amb el món culinari i vinícola, que han mostrat la qualitat de l’oferta gastronòmica de Salou, així com la seva diversitat i la professionalitat dels establiments participants i les persones que hi treballen.

Més d’una cinquantena d’establiments han treballat intensament i s’han donat a conèixer els millors productes de proximitat amb Denominació d’Origen Protegida del territori

Més d’una cinquantena d’establiments han treballat intensament i s’han donat a conèixer els millors productes de proximitat amb Denominació d’Origen Protegida del territori, així com carns, peixos i mariscos frescos; arrossos, fideuades, montaditos, vins i olis del territori, cerveses artesanes i altres begudes. Enguany, s’ha fet una aposta clara per l’enologia.

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira.
De cara a l’any 2025, ‘Sabor Salou’ té, també, molt bones expectatives d’èxit, atès que el sector està creixent a Salou i el coneixement del mateix per part del públic, per la qual cosa tot convida a pensar que la propera edició batrà rècords, com succeeix des que es va retornar a les xifres normals, d’abans de la pandèmia del Covid.

 

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *