La 78 a edició de la fira Expoebre tanca portes amb un balanç positiu després de cinc dies d’intensa activitat

Ahir es van lliurar els premis als millors estands, productes i serveis de la fira multisectorial que enguany ha posat el focus en els ODS de l’Agenda 2030

La 78a edició de la fira multisectorial Expoebre va tancar les portes ahir al vespre a Tortosa després de cinc dies d’intensa activitat i amb un balanç positiu, tant pel que fa a l’afluència de visitants com a la participació d’expositors. Cinc dies en què Tortosa s’ha convertit en la capital sostenible del sud de Catalunya, ja que la fira s’ha dedicat als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. «Hem incorporat una mirada nova a la fira posant el focus en els ODS, per tal de contribuir al creixement econòmic des d’un punt de vista sostenible», ha dit l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

A més, Jordan ha destacat també que en aquesta edició la fira s’ha allargat un dia més, la qual cosa ha permès que més escolars de la ciutat i de la resta del territori l’hagin visitat i hagin participat en tallers com ara el de l’Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) o el de l’empresa Educaports. L’alcalde també ha recordat que el Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre s’ha organitzat en el marc de la fira i que també va tractar temes vinculats als ODS. «Tenim moltes empreses a les Terres de l’Ebre que treballen en la línia dels ODS i a través de la fira i del fòrum les hem donat a conèixer, les hem posat en valor com un model positiu de cara a la resta d’empreses i la societat», ha assenyalat Jordan.

També ha estat un èxit l’espai lúdic exterior del pavelló firal amb gran afluència de públic especialment a les actuacions musicals de divendres i dissabte.

Ahir al vespre es van lliurar els premis als millors estands, productes i serveis d’Expoebre 2024. El premi al millor expositor ha estat per Fusters Martí, amb el seu estand ‘Vine, look anf feel!’, amb la construcció d’una cuina a mida amb les darreres tecnologies. Pel que fa al millor expositor del pavelló firal ha estat per Leroy Merlin, mentre que el premi de l’espai exterior se l’ha emportat Fàbregues Motorsports. Quant al millor estand de l’espai Ebretech en aquesta edició l’ha guanyat Also Casals; el millor estand de l’espai Celebrem se l’ha emportat Bertha Pujol i el millor d’Ebreambient ha estat pel Parc Natural dels Ports.

Finalment, els premis als millors productes/serveis han estat per Arrufat Grup, per la seua aposta per oferir els millors productes, promoure la qualitat i un servei de qualitat; Forés Cid Cansaladers per la presentació d’un nou producte innovador i Autoescoles Montesó, pel seu projecte de mobilitat i sostenibilitat amb el primer vehicle elèctric adaptat de les Terres de l’Ebre. I la menció especial ha estat per l’expositor Globals Projects, per la seua implicació, professionalitat i impuls a Expoebre.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *