L’Ajuntament comptarà amb assistència en l’àmbit de l’enginyeria industrial i urbanístic gràcies a un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès

El Ple extraordinari del 17 d’abril va aprovar, per unanimitat, la ratificació de l’encàrrec de gestió pera  l’assistència tècnica en l’àmbit de l’enginyeria industrial al Consell Comarcal del Baix Penedès. L’adhesió al conveni permetrà que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès pugui comptar amb el suport d’un enginyer/a un dia per setmana fins al 31 de desembre de 2024 per a la realització del seguiment de la gestió de la depuradora de Les Planes Baixes, la tramitació de llicències ambientals i l’actualització del Registre municipal d’activitats. El cost d’aquest servei és de 9.366€ per a l’any 2024.

D’altra banda, el Ple també va aprovar -per unanimitat- la ratificació de l’encàrrec de gestió per a l’assistència tècnica en l’àmbit urbanístic. Concretament, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès comptarà amb el suport d’un/a arquitecte/a cinc dies a la setmana fins al 31 de desembre de 2024, per posar el departament al dia en diferents àrees. El cost d’aquest servei és de 46.163,33€ per al 2024.


CASTELLANO | El Pleno extraordinario del 17 de abril aprobó, por unanimidad, la ratificación del encargo de gestión para la asistencia técnica en el ámbito de la ingeniería industrial al Consell Comarcal del Baix Penedès. La adhesión al convenio permitirá que el Ajuntament de la Bisbal del Penedès pueda contar con el apoyo de un ingeniero/a un día por semana hasta el 31 de diciembre de 2024 para la realización del seguimiento de la gestión de la depuradora de Les Planes Baixes, la tramitación de licencias ambientales y la actualización del Registro municipal de actividades. El coste de este servicio es de 9.366€ para el año 2024.

Por otro lado, el Pleno también aprobó -por unanimidad- la ratificación del encargo de gestión para la asistencia técnica en el ámbito urbanístico. Concretamente, el Ajuntament de la Bisbal del Penedès contará con el apoyo de un/a arquitecto/a cinco días a la semana hasta el 31 de diciembre de 2024, para poner el departamento al día en distintas áreas. El coste de este servicio es de 46.163,33€ para el 2024.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *