Més de 140 puntaires es donen cita a la 22a Trobada de Roda de Berà


Ha esdevingut la primera edició després de la pandèmia de la covid-19.

Ahir al matí, la plaça de la Sardana va acollir la 22a Trobada de Puntaires de Roda de Berà, amb la participació de 146 persones de diferents edats, arribades des de Salou, Reus, Riudoms, Cervelló, Sant Pere i Sant Pau, Torredembarra, la Pobla de Montornès, Coma-ruga, Calafell, la Bisbal del Penedès, el Vendrell, Constantí, Castellvell del Camp i de Roda de Berà. Aquesta és la primera edició que se celebra després de la covid-19, i ha suposat un èxit de participació.

L’alcalde Pere Virgili i les regidores Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Remei Gavaldà les hi van donar la benvinguda, lliurant-les una bossa commemorativa de l’edició, amb l’esmorzar dins; i es van sortejar dos rosers i productes de jardineria gentilesa de Flower i de Garden Pagès, amb motiu del Dia de la Mare, així com també una fondue, de la botiga de puntaires de la trobada.

La major part de les participants, com és habitual, van ser dones, a excepció de tres homes, un d’ells en Josep M. Andreu, de Reus, qui porta practicant aquest art 25 anys. Pel que fa a la participant més jove, va ser la Sara, de Salou, de tan sols 10 anys, qui des d’en fa tres practica la punta de coixí.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *