Més d’un centenar d’alumnes participen al projecte “Somos Futuro” a l’Institut Pere Martell


La Cambra de Tarragona, Cámara de España i la Fundación Universidad Empresa, FUE, s’han aliat per portar el projecte “Somos Futuro” a Tarragona, una iniciativa que té per objectiu donar veu als més joves per tal d’analitzar i debatre sobre els grans reptes de futur.

En aquest cas els protagonistes han estat els alumnes de l’Institut Pere Martell, més d’un centenar, que han reflexionat sobre el futur de l’energia, en el marc de tot un seguit de taules rodones i xerrades. Cal destacar que l’Institut Pere Martell és l’únic centre d’excel·lència en qualificació, emprenedoria i innovació en economia verda.

Val a dir que el projecte “Somos Futuro” es desenvolupa a set ciutats de l’Estat i que l’elecció de Tarragona obeeix al fet que des de la Cambra s’ha participat activament en el programa “Somos FP Dual”, que pretén posar en valor els estudis de Formació Professional, i més concretament en la modalitat Dual, mitjançant el desenvolupament d’una xarxa de joves que han cursat aquests estudis i que ara actuen com a “ambaixadors” visitant instituts i entrevistant-se amb futurs estudiants.

La sessió s’ha desenvolupat al Complex Educatiu de Tarragona i la inauguració ha anat a càrrec d’Eduardo Sañudo, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona i de Josep Maria Pallarès, director de l’Institut Pere Martell. Ha tancat la jornada Ángel Ruiz Acuña, director de Tecnologia de la Fundación Universidad Empresa.

La jornada, conduïda per Óscar Martínez, presentador de televisió i ràdio, ha constat de dues taules rodones i la ponència “El futur de l’energia”, que ha pronunciat Francesc Estrada, director de desenvolupament a Veolia Serveis Catalunya.

Font: Cambra de Comerç de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *