Obertes les inscripcions del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert les inscripcions del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat. Enguany, es disputarà a la sala Golem Blanes els dies 1 i 2 de juny.

Per a tramitar la participació en la competició, cal accedir al gestor d’inscripcions de la FEEC. A més, també es pot tramitar la inscripció al Campionat de Catalunya de Paraescalada que tindrà lloc en el mateix recinte i en la mateixa data. El termini per a completar ambdós procediments finalitza el divendres 31 de maig.

Pel que fa al Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat, començarà el dissabte 1 de juny amb les categories més joves, sub-12 i sub-14, que disputaran la fase classificatòria i la fase final. A la tarda, serà el torn per als sub-16, sub-18 i veterans. Igualment, participaran de les classificatòries i de les finals. Diumenge serà el dia per a la categoria absoluta. A primera hora se celebrarà la fase classificatòria i, cap a les 13 h, la fase final.

Respecte al Campionat de Catalunya de Paraescalada, totes les categories competiran el diumenge 2 de juny. A partir de les 8.30 h tindran lloc les classificatòries i, més tard, les finals.

Un cop finalitzin els campionats, s’organitzarà l’entrega de premis tant d’escalada com de paraescalada absoluta.

L’any passat, Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Lluc Macià (CE Esparreguera) van proclamar-se campions de Catalunya de dificultat. Els noms protagonistes del Campionat de Paraescalada van ser Albert Guàrdia (CCT21), Miki Matutano (CE Madteam), Eloi Vila (CE 2×2 Santpedor) i Sheila Racaj (CCT21).

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *