Presentada la Ganxet Pintxo de Primavera 2024, amb més dies i 33 establiments participants


El restaurant El Castell ha estat l’escenari de la presentació de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024, que tindrà lloc del 9 al 26 de maig. Les tapes de la ruta, que arriba a la 23ena edició, tindran un preu de 4 euros i també inclouran el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 33 establiments.

A l’acte de presentació de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024 hi han assistit Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus; Jaume Batista, coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus; Javier Tirado, responsable Trade Marketing Damm, i finalment, Albert Soley i Núria Vilanova, del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Més dies de Ganxet Pintxo
Aquest 2024 la Ganxet Pintxo porta novetats tant per al públic com per als restauradors. Per començar, només se celebrarà una edició de la ruta de tapes de referència al territori, que s’allargarà una setmana més del que acostuma a ser habitual. El coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, ha destacat el fet de poder destinar tots els recursos a una sola edició, afegint un cap de setmana més a la convocatòria.

Segons Batista, aquesta decisió “dona l’opció als restauradors i restauradores d’aprofitar més el material gràfic de la ruta i els serveix de porta d’enllaç amb Sant Joan, Sant Pere i l’estiu”.

Donar sang té premi
La Ganxet Pintxo continua, en aquesta edició de primavera, la històrica col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Sant Joan articulant una campanya extraordinària de donació de sang. Enguany la campanya és més necessària que mai atenent que les reserves del Banc es troben en una situació límit.

Així doncs, totes les persones que vagin a donar sang els dies 14, 15, 16, 21, 22 i 23 de maig rebran dos vals per bescanviar per tapes, gentilesa dels establiments participants. L’horari per donar sang és de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Es recomana que els interessats en fer les seves donacions realitzin la reserva prèvia a la pàgina donarsang.gencat.cat.

Premis de la ruta i aposta per les xarxes socials
Com és habitual, els clients de la ruta tindran l’oportunitat de votar les millors tapes de la Ganxet Pintxo a través de la web de Gastronosfera, una votació que servirà per determinar el guanyador d’un àpat per a dues persones en un restaurant Estrella Michelin per gentilesa d’Estrella Damm.

A més, en aquesta edició s’ha fet una ferma aposta per les xarxes socials. En aquest sentit, s’han previst sortejos entre el públic amb diversos premis.

Els premis als que es pot optar són els següents:

Premis per a consumidors

Premi 1- Les persones que participin en les votacions de la millor tapa a través de la web de Gastronosfera entraran en el sorteig d’un àpat per a dues persones en un restaurant Estrella Michelin de la província.

Premi 2- Sorteig de 2 tapes + 1 entrada doble a PortAventura + 1 entrada doble a Infinitum Beach Club.

Premi 3- Sorteig de 2 tapes + 2 Pack visit Reus (Reus Promoció) + 1 entrada doble a Aquatònic.

Requisits per participar en els premis 2 i 3:

  • Seguir a @GanxetPintxo a les xarxes socials.
  • Etiquetar 3 persones amb les quals els agradaria compartir la ruta.
  • Opcionalment es pot compartir a les històries.

Premis per a restauradors

Premi 1- Millor tapa- 1 estand gratuït a l’espai Gastro de Reus Viu el Vi, que se celebrarà del 7 al 9 de juny.

Premi 2- 2ª millor tapa – 3 barrils de cervesa Estrella Damm.

Premi 3- 3ª millor tapa – 2 barrils de cervesa Estrella Damm.

La intenció, segons el coordinador de la Ganxet Pintxo, és “engrescar tant el públic com els establiments participants, qui volem que se sentin part activa de la ruta. Sense ells, establiments i consumidors, la ruta no seria possible”.

Així doncs, la Ganxet Pintxo Primavera 2024 “té tots els elements per consolidar-se com a referent al territori i encarar un futur encara més exitós. El fet que concentrem tots els esforços en una sola edició sumat al nivell gastronòmic de la ruta (gràcies a l’assessorament d’Eva Haussman) fa pensar que aquesta serà una de les edicions més sonades de la Ganxet Pintxo”, conclou Jaume Batista.

La foto de grup dels participants a la ruta es farà el dimecres 8 de maig, a les 11 hores a la plaça de Prim. La inauguració de la ruta serà el dijous 9 de maig a les 20 hores a l’espai Llotja de Reus.

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *