Tot preparat per a la quarta plantada escolar


  • La iniciativa arriba a la seva quarta edició que torna a l’entorn de la Granja dels Frares per potenciar-ne la biodiversitat.
  • L’activitat, s’organitza des de l’Ajuntament i l’Associació Aurora, juntament amb l’alumnat de l’escola Ventura Gassol i l’INS El Morell.

Aquesta setmana arrenca la plantada escolar en l’entorn de la Granja dels Frares que, un any més, vol apostar per ampliar la biodiversitat de la zona alhora que potenciar l’educació de l’entorn. Una activitat organitzada conjuntament des de l’Ajuntament i l’Associació Aurora, en el marc de l’acord de custòdia fluvial del poble, i que tornarà a tenir com a protagonistes l’alumnat l’escola Ventura Gassol i l’INS El Morell.

“És una iniciativa única que permet regenerar i potenciar l’entorn de la Granja i que, a més, uneix medi ambient i ensenyament”, explicava Erika Moreno, regidora d’ambudes àrees, precisament.

Des del consistori se’n fa una molt bona valoració: “Arribar a una quarta edició veient que alumnes i col·laboradors segueixen creient en aquest projecte transversal que ajuda a unir esforços pel municipi és una cosa de la qual ens hem de sentir molt orgullosos”, subratllava l’alcalde Eloi Calbet.

Així doncs, des d’avui, dilluns 6 de maig i fins aquest divendres es durà a terme aquesta plantada que, un any més, espera la col·laboració de prop de 200 joves morellencs.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *