Ulldecona Va de Tapes tanca la 10ena edició amb més de 8000 tapes servides


La ruta d’Ulldecona va de Tapes ha servit enguany més de 8000 tapes. La desena edició de l’esdeveniment gatronòmic, en el que han participat 11 bars i restaurants del municipi, es va celebrar els tres darrers divendres d’abril.

La tinent d’alcaldia i regidora de Comerç i Fires, Mónica Fabra, s’ha mostrat satisfeta “tant pel que fa a l’afluència de gent com pel que fa a la qualitat gastronòmica que han demostrat un any més els establiments participants”.

Demà dimarts, 7 de maig, al migdia, es farà públic el nom de la tapa guanyadora d’aquest 2024, elegida per votació de les persones participants. Els establiments que han format part de la desena edició de la ruta Ulldecona Va de Tapes són el Bar Celedoni, el Mosset D’Exequiel, Burguer Infinity, La Alameda, La Lluna, La Taska de Sisco, Bar La Plaça, Lo Paseo, Taperia Dalia’s, OCO! Bar Gastronòmic i La Pollera. 

Al mateix moment es farà també el sorteig de diversos premis entre totes les persones que han dipositat la butlleta de participación, acreditant que han provat com a mínim 4 de les tapes d’enguany.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *