Victòria a Golf Terramar de l'Equip 6 'TEAM FCGOLF' i liderat de l'Hexagonal 2024

Golf Terramar va acollir aquest dissabte la segona prova de la temporada del 58è Gran Premi de Catalunya, conegut popularment com l’Hexagonal 2024 amb la presència dels 28 equips en competició, formats per quatre jugadors.

Una magnífica jornada de golf individual on sumaven les tres millors targetes dels quatre components de l’equip, i que va portar l’Equip 6 ‘TEAM FCGOLF’, a la victòria parcial al recorregut de Sitges, amb un total de 114 punts.

Per l’equip 6 van sumar els 41 punts de Xavier Susan, acompanyat dels 40 de Roger Ferrete, i els 33 de Juan Romeu. El resultat descartat va ser el 23 de Juan Carlos Cuesta.

La segona posició a Golf Terramar va ser per a l’Equip 12 ‘GOLFAHOLICS’, que va acumular 109 punts, gràcies als 37 de Sergi Vives, i els 36 de Marc Gascón i Adrià Mestres. El resultat descartat va ser el 33 de Felipe Fernández.

A la classificació general Handicap, tots dos equips s’han situat al capdamunt, amb ‘TEAM FCGOLF’ liderant el torneig amb un total de 192 punts, seguit de ‘GOLFAHOLICS’ AMB 181 mentre la tercera plaça provisional és per a l’equip 28 ‘BARLOHA GOLF’ , amb 179.

A la classificació Scratch, la primera posició provisional és per a l’equip 2 ‘CEME GOLF’, amb 146 punts, seguit de l’equip 1 ‘TRIPLE A’, amb 138.

La tercera prova de l’Hexagonal 2024 es disputarà a Golf de Pals, el proper 1 de juny, a l’equador de la prova oficial per equips de la FCGolf.

Moltes felicitats a ‘TEAM FCGOLF’ per la victòria i el liderat a Golf Terramar!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf, Golf Estudio, i els partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *