Activitats de commemoració pel Dia Internacional del Futbol Femení (23 de maig)

La tercera edició del Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà s’emmarcarà dins de les Jornades del Futbol Femení que es realitzaran del 21 de maig a l’1 de juny de 2024

Després de l’èxit de les dues edicions del torneig de futbol sala femení, aquest any s’han creat les Jornades del Futbol Femení i s’han programat diferents activitats organitzades des de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Acció Comunitària del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca.

Està prevista la realització de tres activitats diferenciades:

El dia 21 de maig el periodista montblanquí de Catalunya Ràdio, Sergi Andreu, dinamitzarà una taula rodona titulada «Dona i futbol, d’utopia a realitat». En aquesta taula rodona hi participarà la Susi Sala, exfutbolista de l’Espanyol i el Girona; la Luri Sorroche, entrenadora de la UEFA PRO; la Paula Líndez, àrbitre de la Primera Divisió Femenina; la Mireia Moruno, jugadora de futbol femení de la Conca de Barberà i Laura Casas, exjugadora de futbol sala femení de la Conca de Barberà.

Per altra banda, el dia 23 de maig, es realitzarà la xerrada «Futfem… mateix joc, mateixes oportunitats?» a càrrec de Lourdes Carrascón, psicòloga de l’esport. A les 10.00 h es farà al Cinema del Casal Montblanquí de Montblanc i a les 18.00 h, a la Sala Gran del Castell de Santa Coloma de Queralt.

Per finalitzar, es durà a terme el III Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà el dissabte 1 de juny al Pavelló David Rovira de l’Espluga de Francolí.

Les inscripcions es faran mitjançat un formulari fins al 17 de maig, ambdós inclosos. Poden participar-hi les noies d’entre 12 i 15 anys residents a la comarca, amb o sense experiència en el futbol i independentment de si formen part d’algun equip. L’enllaç del formulari és aquest: https://forms.gle/Q5CSnToZde9xiPNA7

Les participants en el torneig s’emportaran un obsequi de record i totes les jugadores podran endur-se la samarreta que s’entregarà per jugar aquell dia.

Amb aquestes activitats es pretén reivindicar la igualtat d’oportunitats de les noies en el marc d’aquest esport, així com promoure el futbol entre les dones joves i conscienciar la comunitat que aquest esport també el juguen les dones.Source link

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *