Carlota Barrera inaugura CONVERSATIONS ON CRAFT VOL.1 a Central de Diseño, Escorxador Madrid


La signatura Carlota Barrera surt dels calendaris de la moda tradicional per inaugurar la primera exposició Conversations on Craft Vol.1 a Madrid del 8 al 13 de maig. Dimeul'escenari escollit per la dissenyadora per recrear els racons més íntims del seu univers i generar una conversa intergenacional que ens convida a aturar-nos, reflexionar i apreciar el valor de la feina feta a mà a la moda contemporània.

L'artesania i l'herència cultural
Compartint el procés després de les seves col·leccions presentades anteriorment a Londres, París, Madrid i Barcelona, ​​Carlota Barrera busca transmetre la bellesa de l'artesania en diàleg amb la moda, l'apreciació pel temps d'aprenentatge i producció dels oficis quotidians i la importància de l'artesania per a la indústria, la societat i l'herència cultural.

Totes les col·leccions de Carlota Barrera tenen alguna cosa en comú: peces deconstruïdes que només poden existir amb una meticulosa producció. Els seus dissenys experimenten, com podem observar a les jaquetes sastre, camises d'esmòquing i altres siluetes clàssiques de camiseria en diferents variacions de teixits naturals, amb el concepte clàssic. “Em fascina el procés de reinterpretar allò clàssic amb un llenguatge molt contemporani.” afirma la dissenyadora.

Font: Asociación Creadores de Moda de España

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *