David Puig, preparat per competir al seu primer PGA Championship

El segon torneig ‘Gran’ de la temporada arriba aquest dijous al Valhalla Golf Club, i allà tindrem participant el jove professional de Golf Barcelona, David Puig, que s’uneix a Jon Rahm i Adrián Otaegui com a representació espanyola al torneig.

David Puig es va guanyar la possibilitat de jugar el torneig gràcies a una invitació que li va atorgar PGA Amèrica, organitzadora del torneig, i que va premiar l’esforç realitzat per Puig de disputar tornejos del Tour Asiàtic per guanyar posicions al rànquing mundial.

Un premi que Puig espera aprofitar amb el primer objectiu marcat de superar el tall en el sempre exigent recorregut de Valhalla i on la competència serà molt més gran de la que té al LIV, on 16 jugadors del circuit saudita prendran part al torneig.

El golfista de ‘Fireballs’ va arribar aviat aquesta setmana per conèixer el camp, i va estar practicant intensament. No vol que res l’agafi per sorpresa en una edició on el gran favorit és el número u del món, Scottie Scheffler, i jugadors com el nord-irlandès Rroy McIlroy o el mateix Jon Rahm que busca el seu tercer ‘Gran’ després del Masters i el US Open.

Per a Puig, una experiència més en la seva incipient carrera professional, que ja l’ha portat a participar en tornejos importants però que debuta al PGA Championship-

A les dues primeres jornades, el barceloní jugarà amb el sud-africà Thriston Lawrence, i el nord-americà Matt Dobyns. Arrancaran el torneig pel tee del 10, a partir de les 12.45 hora local, sis hores més a Catalunya.

Molta sort David al PGA Championship!

Per consultar les sortides, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *