ELS NENS I NENES DE L'ESCOLA VISITEN LA COMISARIA DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL


Wednesday 15 May 2024

👮‍♀👮POLICIA LOCAL / Els nens i nenes d’educació infantil de l’Escola Les Eres de la nostra Vila, han anat a veure les instal.lacions de la policia local de Creixell.
👫L’aventura per la mainada va començar a la mateixa escola, des d’on els agents van fer l’acompanyament de la mainada a peu pels carrers del municipi.
🚓 El Sensi, la Yaiza i l’Anna, agents del Cos Policial creixellenc, van explicar a la mainada moltes coses interessants sobre el seu ofici i els hi van ensenyar els diferents espais de la comissaria: les oficines administratives amb la Carme, les garjoles i fins i tot van poder pujar a un cotxe d’una patrulla i fer sonar la sirena. També van coneixer el Toni, que és el Cap de la Policia Local. Una de les curiositats per les que es van interessar la canallla va ser pel desfibrilador, del seu funcionament i el seu ús.
☎ Una de les explicacions donades també pels agents va ser la diferenciació entre les tasques de la policia local i la dels bombers. Se’ls va informar de l’existència del telèfon d’emergències 112. També els hi van ensenyar les dependències de la gossera municipal.
📌 L’objectiu de la visita és que els nens i nenes coneguin l’equipament, les tasques que fa la Policia Local, com s’organitza i els diversos equips amb què compta per fer les seves funcions. És important perquè els nens i nenes no vegin la policia com a quelcom estrany, sinó com un cos completament integrat en la vida del municipi.
➡Aquesta visita apropa doncs la Policia Local i l’escola, de manera que els alumnes sàpiguen que la seva funció no és només la d’un cos dedicat a l’ordre públic sinó que també fan molts altres serveis per a la població.
 

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *