La Diputació de Tarragona decreta dos dies de dol per la mort de la Molt Il·lustre Senyora Imma Costa Ramon

La institució expressa el més sentit condol per la mort de la vicepresidenta

La Diputació de Tarragona expressa el seu condol per la mort de la Molt Il·lustre Senyora Imma Costa Ramon, vicepresidenta tercera, que ha tingut lloc avui dimecres, dia 15 de maig de 2024.

La Senyora Imma Costa formava part de l’actual govern de la Diputació i va prendre possessió com a diputada del grup del PSC, el 19 de juliol de 2023. Ocupava el càrrec de vicepresidenta tercera i el de diputada delegada de l’Àrea de Promoció Social i Cultural. També va formar part de la Corporació durant els mandats 2011-2015; 2015-2019; 2019-2023. Nascuda l’any 1962 al Montmell, Imma Costa era actualment regidora de l’Ajuntament de Montmell, on va ser alcaldessa entre els anys 2003 i 2019.

Per tal de retre homenatge a la seva memòria i en record de la seva dedicació a la Diputació de Tarragona i a les comarques del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès, s’ha decretat -des de la Presidència de la Diputació de Tarragona-, declarar els dies 16 i 17 de maig, dies de dol oficial a la Diputació de Tarragona. Durant aquests dos dies se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Diputació.

 

 

 

 

 

Font: Diputació de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *