La quarta prova del Circuit Galaxy Golf es jugarà del 17 al 19 de maig


El Circuit Galaxy Golf torna del 17 al 19 de maig al Golf Costa Daurada para celebrar su quarta un altre de la temporada. Una prova a la qual s'estima que hi participin més de 200 golfistes al llarg del cap de setmana, cosa que posa de manifest la creixent atracció i interès d'aquesta competició.

Assenyalar que els jugadors podran escollir entre la modalitat de joc individual stableford o bé parelles scramble. Entre els atractius del recorregut destacarà una carpa d'avituallament amb degustació de botifarra al green del 9, el sorteig d'un pernil gran reserva i obsequis de fidelitat per a tots els inscrits. El campionat es juga sempre en horari de matí i els guanyadors de les diferents categories obtindran una invitació per participar a la fase final, que tindrà lloc al Gaudí Golf de Reus els dies 6 i 7 de desembre.

El preu de la inscripció és de 25 euros pels socis. I de 68 euros el divendres i 72 euros el dissabte i el diumenge per als no socis. Les places són limitades i la inscripció s'ha de formalitzar trucant al 600 066 775 oa info@galaxygolf.net

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *