L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aprova una modificació de crèdit per un import de 369.492,38 euros


En la sessió extraordinària d’ahir 14 de maig també es va fer el sorteig dels integrants de les meses electorals per a les eleccions al Parlament Europeu

Imatge de la sessió plenària del 14 de maig

Ahir dimarts 14 de maig a la tarda es va reunir el Ple de l’Ajuntament per fer el sorteig dels integrants de les 10 meses electorals que hi haurà a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny. Les persones que han sortit escollides i que hauran de formar part de les meses rebran personalment la notificació.

En aquest ple extraordinari, que es va celebrar a la Casa de la Vila, també es va aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdit d’obligacions reconegudes per l’Ajuntament; i es va aprovar inicialment la modificació de crèdit número 1/2024 amb la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit, amb els vots a favor de Més Municipi, Acció Municipal, la FIC i el PP i l’abstenció del PSC.

Tal com va explicar l’alcaldessa, Assumpció Castellví, en aquesta sessió plenària, el reconeixement extrajudicial d’obligacions reconegudes per l’Ajuntament suposa el reconeixement per part del consistori de les factures de 2023 corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats per diverses regidories. Són factures no tramitades correctament, per manca de presentació d’una proposta de despesa, per manca de crèdit suficient o perquè es van presentar a última hora. L’import total d’aquestes factures és de 369.492,38 euros .

Per poder pagar aquestes factures enguany, sense perjudicar les aplicacions pressupostàries de les regidories de l’Ajuntament i els proveïdors, s’ha aprovat inicialment la modificació de crèdit per aquest import.

“Aquestes despeses corrents i d’inversió, que no poden demorar-se fins a l’exercici següent i per les qual no existeix crèdit al pressupost vigent de la corporació, seran finançades amb el romanent líquid de tresoreria resultant de la liquidació de l’exercici anterior”, segons ha explicat l’alcaldessa.

Galeria d’Imatges

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *