Pilar Dalbat presenta la primera exposició monogràfica de la marca sobre Eugènia de Montijo


PILAR DALBAT porta més de dues dècades explicant històries sobre Granada i posant en valor el seu patrimoni dins i fora de les nostres fronteres. Coneguda al món de la moda com “LA GRANADINA” és ambaixadora contemporània de l'artesania i tradicions andaluses i considerada ja un referent en el món del disseny de la moda.

La col·lecció “GRÀCIA 12” presentada el febrer passat a la setmana de la moda de Madrid ia la Fashion Week de París, posa en manifest la connexió d'Eugenia de Montijo i Pilar Dalbat amb Granada, París i la moda. Les peces són un homenatge de la dissenyadora a la figura femenina de la seva coterrània, reivindicant-la com un nou referent cultural per a la nostra ciutat.

Aquesta exposició mostra Eugenia de Montijo des del particular punt de vista de la creadora granadina Pilar Torrecillas que reinterpreta el personatge, les seves aventures i les peces que la van acompanyar per oferir-nos la història en clau “moda”.

El passat 9 de maig, va tenir lloc la inauguració de la primera exposició monogràfica de PILAR DALBAT que amb el suport de la Fundació Caixa Rural de Granada va veure la llum a la icònica sala ZAIDA. L'objectiu de totes dues és apropar el personatge a la ciutadania granadina reclamant-la com un nou referent cultural femení per a la nostra ciutat. L'exposició també compta amb el suport de Diputació de Granada i del Patronat de Turisme de la nostra ciutat.

Per “Gràcia 12” la dissenyadora ha desenvolupat una col·lecció prêt-a-couture que reuneix tots els símbols icònics, tècniques artesanals i siluetes emblemàtiques de la casa i que giren al voltant de la figura de la llegendària Eugenia de Montijo.

L'exposició mostra una selecció de 15 looks i més de 100 elements relacionats amb la col·lecció. Peces acompanyades d'esbossos, fotos, textos i objectes que ens apropen al personatge i recorren suvida.

Font: Asociación Creadores de Moda de España

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *