S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu a les Masies Catalanes per a infants de 3 a 12 anys


L’Ajuntament de l’Albiol informa que ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu que es farà a les Masies Catalanes. El Casal, que està adreçat a infants escolaritzats de 3 a 12 anys, tindrà lloc del 25 de juny al 2 d’agost, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores.

El casal, organitzat per l’Ajuntament albiolenc, disposarà d’un servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores. El cost del servei serà de 30 euros per setmana per a les famílies empadronades a l’Albiol i 35 euros setmanals per a les qui no ho estiguin.

Des de l’Ajuntament s’indica que no es faci el pagament dels Casals fins que les inscripcions estiguin confirmades. A partir del dia 31 de maig, i d’acord amb els criteris de prioritat d’inscripció, es comunicaran les places.

D’altra banda, cal fer arribar la documentació (als enllaços podreu trobar el full d’inscripció i la declaració responsable) per correu electrònic a ajuntament@albiol.cat o bé presencialment a l’oficina. Per a més informació es pot trucar al 977 84 61 60.

Formulari d’inscripció

Declaració Jurada Casal d’Estiu

Font: Ajuntament de l’Albiol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *