AJUNTAMENT DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ OBRE CONVOCATÒRIA PER COBRIR UNA PLAÇA DE PEÓ A LA PISCINA MUNICIPAL

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha fet pública la convocatòria per cobrir una plaça de peó adscrit a la piscina municipal. Es tracta d’un lloc de treball laboral fix discontinu i a jornada parcial inclòs en el procés d’estabilització d’ocupació temporal d’acord amb la Llei 20/2021.

El procés selectiu serà mitjançant concurs de valoració de mèrits i els candidats hauran d’acreditar la possessió del certificat d’escolaritat o equivalent, el nivell A2 de català i el permís de conduir B. Les funcions del lloc de treball estaran relacionades amb tasques d’obres i manteniment.

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert fins al proper 31 de maig. Les bases de la convocatòria es van publicar per primer cop al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el 29 de desembre de 2022, si bé posteriorment s’han introduït algunes modificacions que es poden consultar als anuncis oficials.

En concret, el 8 d’abril es va publicar una correcció d’errades de l’anunci inicial, mentre que el 25 d’abril es va fer pública una modificació de l’annex 1 amb el text íntegre de les bases modificades. Finalment, la convocatòria també s’ha difós al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 3 de maig.

Els interessats a optar a aquesta plaça poden adreçar-se a les oficines municipals per obtenir tota la informació relativa als requisits, mèrits a valorar i procediment de selecció. Es preveu que el nomenament de la persona seleccionada es faci efectiu durant els propers mesos per tal de reforçar la plantilla dels serveis municipals de cara a l’inici de la temporada d’estiu.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Espluga de Francolí

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *