Banyoles acull la 106a edició del Campionat de Catalunya de Rem

La localitat gironina de Banyoles tornarà a ser la seu del Campionat de Catalunya de Rem els propers 8 i 9 de juny. Aquesta serà la 106a edició d’una competició que any rere any aplega els millors remers i remeres del país en un escenari privilegiat com és l’Estany de Banyoles.

Organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Rem i el Club Natació Banyoles, la participació serà lliure per a tots els clubs catalans. Aquests podran inscriure totes les tripulacions que considerin oportunes en cadascuna de les modalitats i categories establertes per la normativa.

Les proves es disputaran en distàncies que van des dels 500 metres per als més petits fins als 2.000 metres en les categories superiors. Es preveuen competicions en les modalitats d’una, dues, quatre i vuit remers, tant en la branca masculina com femenina, a més d’algunes curses mixtes.

Les categories convocades són alevins, infantils, cadets, juvenils, sèniors i màsters, amb la possibilitat que esportistes de categories inferiors puguin participar en algunes proves de les superiors segons els criteris establerts. Pel que fa a la categoria absoluta, els juvenils també hi podran prendre part.

La jornada del dissabte 8 de juny estarà dedicada principalment a les sèries classificatòries, amb un total de 54 mànegues programades. Per la seva banda, el diumenge 9 es reservarà per a les finals amb un total de 52 curses repartides al llarg de la jornada.

La Federació catalana ha fixat un termini per formalitzar les inscripcions que finalitza el divendres 31 de maig a les 23:59h. Un cop tancat el període d’inscripcions, es publicaran els quadres de participació i l’ordre de mànegues.

Enguany, el preu d’inscripció per a cada esportista participant serà de 10 euros. Es demana la màxima puntualitat per evitar possibles desqualificacions, així com respectar la normativa relativa a la uniformitat i portar número a la proa de les embarcacions.

La competició es regirà pel format de curses contrarellotge, sense finals. El guanyador absolut es determinarà en funció del medaller acumulat per cadascun dels clubs. També es permetran tripulacions mixtes entre clubs diferents, encara que sense opció a medalla ni puntuació.

Amb tot, el Campionat de Catalunya de Rem celebrarà una nova edició a Banyoles, reforçant així el vincle entre la localitat gironina i aquesta disciplina esportiva d’arrelades tradicions al territori.

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *