Convocatòria de places de docents per la Unitat d’Escolarització Compartida d’Amposta

L’Ajuntament d’Amposta ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria per cobrir places de Professor de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC). Es tracta d’una borsa de treball per contractar personal interí o temporal, amb l’objectiu de reforçar els equips docents d’aquesta unitat educativa.

El procés de selecció es durà a terme mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i una prova. Els aspirants hauran de complir una sèrie de requisits, com disposar d’una titulació de grau universitari o equivalent, així com acreditar un nivell C1 de català. El grup de titulació requerit és l’A2, corresponent a diplomatures.

La unitat encarregada de gestionar aquesta convocatòria és l’Ajuntament d’Amposta, que ha fixat el 23 de maig de 2024 com a data límit per presentar les sol·licituds. Amb l’obertura d’aquest procés, l’ens local pretén nodrir la borsa de treball amb professionals capacitats per exercir les tasques docents a la UEC.

Les Unitats d’Escolarització Compartida són recursos educatius específics que permeten atendre l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de situacions de malaltia o hospitalització. Aquests centres ofereixen una atenció integral als estudiants que, per motius de salut, no poden assistir de manera regular als centres educatius ordinaris.

La convocatòria d’Amposta preveu la incorporació de nou personal docent per reforçar els equips educatius d’aquesta unitat. Els professors seleccionats s’encarregaran d’impartir classes i acompanyar l’aprenentatge dels alumnes que, per circumstàncies mèdiques, requereixen una escolarització adaptada a les seves necessitats específiques.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Amposta demostra el seu compromís amb l’educació inclusiva i la voluntat d’oferir els recursos necessaris perquè tots els estudiants, independentment de la seva situació personal, puguin exercir el seu dret a l’educació en igualtat d’oportunitats.

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *