El carrer de la Pujada del Poliesportiu, tallat provisonalment al trànsit de vehicles a causa de l’aparició d’esquerdes de grans dimensions

El carrer de la Pujada del Poliesportiu queda tallat provisionalment al trànsit de tota mena de vehicles des d’avui mentre no es resolgui el problema de les esquerdes de grans dimensions que han aparegut al terra i que s’han anat agreujant. 

El carrer de la Pujada del Poliesportiu, tot i el seu nom, és el que fan servir nombrosos vehicles per baixar cap al centre un cop són davant el Poliesportiu el Garrigó.

Per tant, doncs, i mentre no es resolgui aquesta situació, els vehicles hauran de continuar pujant pel carrer dels Jocs Olímpics, com ja es fa fa des de fa anys, però per baixar al centre caldrà fer-ho per l’avinguda de la Pau, o sigui, pel carrer de doble sentit que baixa en direcció a la carretera des de davant del camp de futbol i per davant del cementiri.

A hores d’ara els serveis tècnics estan avaluant els motius que han causat l’aparició d’aquestes esquerdes, així com les solucions que caldrà adoptar per tornar a la normalitat.

L’Ajuntament ha optat per tallar el trànsit de vehicles en aquest carrer per evitar qualsevol possible ensurt. Les restriccions que s’apliquen al pas de vehicles no afecten el pas de vianants.

Pel que fa a la reparació de les esquerdes i a la restitució d’aquesta via per al pas de vehicles, l’Ajuntament actuarà amb la màxima celeritat possible ja que aquest carrer és molt utilitzat i encara més un cop el Poliesportiu el Garrigó iniciï la temporada de bany i d’activitats que s’intensificaran amb l’arribada de l’estiu.

Font: Ajuntament de les Borges del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *