El KISS Barcelona, protagonista del CatalanGP

La plataforma Sustainability Meeting Point del Circuit acull una nova edició del programa KISS (Keep It Shine and Sustainable) de la FIM Ride Green. Sota aquest paraigua es presenten diverses accions alineades amb els ODS i propostes per a sensibilitzar al públic.

El compromís amb la sostenibilitat del CirCuitCat 3C “Consciència, Compromís i Coherència” tornarà a ser protagonista enguany durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, esdeveniment certificat amb l’ISO 20121:2013.

La plataforma Sustainability Meeting Point del Circuit acull la 11a edició del programa KISS Barcelona (Keep It Shine and Sustainable) de la FIM Ride Green, organitzant una sèrie d’activitats amb la col·laboració de Dorna per conscienciar i sensibilitzar al públic assistent sobre la cura i el respecte de l’entorn, en el marc dels Objectius del Desenvolupament Sostenible ODS 2030 de Nacions Unides.

La gran novetat d’enguany respecte a altres edicions és que el passat mes d’octubre el Circuit va inaugurar la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum pública més gran de Catalunya. Des de llavors, el Circuit compta amb un total de 1.239 panells solars que generen el 33% de l’energia que consumeix actualment.

Accions sostenibles

 • 33% d’autosuficiència energètica elèctrica gràcies a les plaques solars fotovoltaiques.
 • Ús d’energia 100% certificada d’origen renovable de suport al subministrament elèctric.
 • Lloguer de generadors de baixes emissions al pàdoc.
 • Oferta d’aliments de km0 i ecològics als punts de restauració.
 • Presència de fonts d’aigua potables disponibles a les zones de públic i del pàdoc.
 • Promoció de la mobilitat sostenible amb acords amb Renfe i Sagalés. També amb punts de recàrrega de vehicles elèctrics dins de les instal·lacions (14), i ús de vehicles elèctrics per part de proveïdors i personal del Circuit per la mobilitat interna durant l’esdeveniment.
 • Compromís residu zero:
 • Ús de l’economia circular reutilitzant pneumàtics com a jardineres i bidons de benzina reconvertits en papereres a les zones de públic.
 • Valorització i reciclatge dels residus de totes les fraccions. Posada en marxa d’accions per minimitzar els envasos d’un sol ús mitjançant un got reutilitzable als bars i ús de fonts d’aigua (disponibles a les zones de públic i al pàdoc) i termos.
 • Donació d’excedents d’aliments per part dels equips a l’entitat social local El Xiprer.
 • Millora de la biodiversitat del Bosc del Cràter, on se situa la Green i la Kids Zone.
 • Col·laboració amb empreses amb valor social com el CIRE (Centre d’Activitats per a la reinserció) o Boscat (per a joves de formació dual).
 • Instal·lació de dos punts lila a les zones de públic.

Com habitualment, el Circuit comptarà amb els seus estands, els Sustainability Meeting Points, per sensibilitzar al públic, i aquests estaran a la zona del bosc del Cràter, així com darrere de la Tribuna G, oberts el dissabte i el diumenge de 9h a 14h. A més, el diumenge hi haurà l’actuació en directe del grup de castellers Sagals d’Osona darrere de la tribuna G.

D’altra banda, el Circuit torna a acollir una competició 100% elèctrica gràcies a la presència del FIM Enel MotoE™ World Championship. Novament, el revolt 12 serà batejat per a l’ocasió com a revolt FIM Ride Green per donar visibilitat al programa Kiss Barcelona. Els aficionats que es trobin a la Tribuna G tindran una gran visió de la zona.

Entrades a www.circuit.cat

El Circuit compta amb una atractiva oferta d’entrades per assistir al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™. A partir de 79€, els aficionats poden gaudir de tres dies de competició sobre l’asfalt i de moltes propostes fora d’ell. A més, alguns dels pilots del mundial de motociclisme compten amb zones reservades per als seus clubs de fans en diferents tribunes, una opció molt recomanable per viure moltes emocions.

Font: Circuit de Barcelona Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *