Grup Plana amplia 2 bases i arriba als 100.000 m2 d’instal·lacions pròpies 

  • Plana inverteix 5 milions d’euros per ampliar dues de les seves bases.
  • L’empresa continua creixent i invertint per ampliar la superfície destinada a la flota d’autocars i d’altres vehicles.
  • La base de Reus arriba ara fins a 44.500m2 i la de l’Hospitalet de l’Infant als 10.100m2.
  • La base de Reus passa a ser la base operativa més gran de la província de Tarragona destinada al transport de viatgers per carretera.
  • Grup Plana disposa de 7 bases: a Reus, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Barcelona, l’Hospitalet de l’Infant i Montblanc.

Grup Plana segueix en la trajectòria de creixement i estrena més de 20.000 m2 per poder aparcar més vehicles, arribant ja a la xifra de 100.000 m2 disponibles. Ho ha fet ampliant les bases que té a Reus i a l’Hospitalet de l’Infant.

L’empresa ha invertit 5 milions d’euros per l’adquisició i construcció d’aquests terrenys.

En concret, la base de Reus ha passat de 27.435 m2 a 44.500m2 i s’ha convertit en la base operativa més gran de Tarragona destinada al transport de viatgers per carretera. Amb aquesta ampliació, a la base de Reus s’hi podran aparcar ara 100 autocars més, arribant a tenir espai per a 420 autocars, incloent vehicles de 15 metres, que destaquen per la seva llargada. Amb aquesta ampliació també hi ha superfície per a 205 turismes més, per a les VTCs de Grup Plana i com a pàrquing pels propis treballadors. La base té també un edifici de control de tràfic, 2 rentadors, una benzinera i una zona de taller.

La base de Reus es va inaugurar l’any 2011 amb 15.000 m2 i ha estat en constant creixement des d’aleshores fins arribar als 44.500m2.

A l’Hospitalet de l’Infant, s’hi poden aparcar 72 autocars (50 més que fins ara) en 10.100 m2. També hi ha un taller mecànic, benzinera i oficines.

Els més de 100.000 m2 que ja té Grup Plana estan distribuïts entre les seves bases a Reus (la més gran); Tarragona (base central); Vilanova i la Geltrú, Calafell, Barcelona, l’Hospitalet de l’Infant i Montblanc.

BusPlana ja està analitzant la propera ampliació i està plantejant fer més gran la base de Barcelona, que es va estrenar l’any 2022, i que gràcies a la seva ubicació estratègica a prop de la Fira de Barcelona, els permet donar major cobertura i serveis més sostenibles a congressos i esdeveniments corporatius.

60 anys de recorregut

Plana arriba als 60 anys d’activitat sent un dels principals grups de transport de viatgers per carretera a Tarragona i Catalunya. El Grup, format per BusPlana i BusGarraf, compta amb una plantilla que supera els 650 professionals que ofereixen servei a més de 20 milions de viatgers cada any.

Font: Grup Plana

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *