L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha iniciat el procés per cobrir una plaça d’Oficial 2a dins del seu organigrama

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha iniciat el procés per cobrir una plaça d’Oficial 2a dins del seu organigrama. Aquesta convocatòria respon a la necessitat d’estabilitzar l’ocupació temporal de conformitat amb la Llei 20/2021, en la seva Disposició Addicional Sisena.

La plaça objecte de la convocatòria pertany al grup de titulació C2, equivalent a l’Educació Secundària Obligatòria, el Graduat Escolar, la Formació Professional de Primer Grau o els Cicles Formatius de Grau Mitjà. Per tant, els aspirants han d’acreditar disposar d’algun d’aquests títols o equivalents. A més a més, es requereix un nivell de català B1 com a requisit imprescindible.

El sistema de selecció emprat serà el concurs o valoració de mèrits, sense proves específiques. La modalitat contractual ofertada és de personal laboral, com s’esdevé habitualment en aquest tipus de llocs de treball en l’àmbit local. Les tasques vinculades al lloc de treball guarden relació amb les àrees d’obres i manteniment municipal.

La convocatòria es va publicar inicialment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 30 de maig de 2022, amb el número identificatiu 20220530O905. Posteriorment, es van fer públiques les bases específiques i altres esmenes al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona en diverses dates: 29 de desembre de 2022, 8 d’abril de 2024 i 25 d’abril de 2024.

El termini per presentar les sol·licituds conclou el proper 31 de maig de 2024. En finalitzar aquest període, es procedirà a l’avaluació dels mèrits aportats pels candidats i candidates, d’acord amb els barems establerts en les bases reguladores del procés selectiu.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Espluga de Francolí

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *