L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí obre la convocatòria per cobrir dues places de socorrista

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria per cobrir dues places de socorrista aquàtic en règim laboral. Aquesta oferta s’emmarca dins del procés d’estabilització d’ocupació temporal previst a la Llei 20/2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

Els llocs de treball són a jornada parcial i corresponen al grup de titulació C2, el que requereix estar en possessió del graduat en educació secundària obligatòria, un cicle formatiu de grau mitjà o una titulació equivalent. A més, es demana el títol de socorrista aquàtic o similar i acreditar un nivell B1 de català.

El sistema de selecció serà per concurs de valoració de mèrits i les bases específiques de la convocatòria es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el 29 de desembre de 2022. Posteriorment, el 8 d’abril de 2024 es va fer una correcció d’errades i el 25 d’abril es va modificar l’Annex 1 amb el text íntegre de les bases.

Tota la informació relativa a l’oferta pública d’ocupació es pot consultar al web municipal. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 31 de maig de 2024. Es tracta d’una nova oportunitat laboral en l’àmbit de les activitats físiques i esportives a la localitat de l’Espluga de Francolí.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Espluga de Francolí

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *