L’Ajuntament de Tortosa Obre la Convocatòria per Cobrir 3 Places d’Agent de la Policia Local

En compliment de l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2024, l’Ajuntament de Tortosa ha publicat les bases específiques i ha obert el termini per presentar sol·licituds per cobrir 3 places d’Agent de la Policia Local. Inicialment, es va anunciar una oferta de 4 places, però finalment se’n convocaran 3.

El procés de selecció es durà a terme mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Es tracta de places de personal funcionari enquadrades en el grup de titulació C1, equivalent a batxillerat, formació professional de segon grau o cicles formatius de grau superior.

Per poder optar a aquestes places, els aspirants han de complir una sèrie de requisits. En primer lloc, és imprescindible estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic (corresponent a cicles formatius de grau mitjà), tècnic especialista (corresponent a formació professional de segon grau) o un altre d’equivalent o superior. A més, cal acreditar un nivell B2 de català i disposar dels permisos de conduir de les classes A2 i B.

La convocatòria, amb l’expedient 2024-RRH-C0502-000009 i identificador 20231003O14, va ser publicada inicialment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el 3 d’octubre de 2023, amb el número 9012. Posteriorment, es va fer pública també al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el 5 d’octubre del mateix any.

El termini per presentar les sol·licituds es va obrir el 6 de maig de 2024 i romandrà vigent durant 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC o al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Les bases específiques, la convocatòria i el temari van ser publicats al BOPT el 3 de maig de 2024.

Aquesta convocatòria respon a la necessitat de reforçar la plantilla del cos de la Policia Local de Tortosa, amb la incorporació de nous efectius per garantir un servei públic de qualitat i una major seguretat ciutadana a la ciutat.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *