L’Espai de Lleure tanca un curs 2023-24 esplèndid!

  • L’Espai tanca un curs amb més iniciatives que mai i prop d’una cinquantena d’infants implicats.
  • La valoració des de l’equipament i consistori és molt positiva i de cara el curs vinent ja s’està pensant a ampliar recursos per adaptar-se a la demanda.

L’Espai de Lleure ha celebrat el seu final de curs aquesta setmana. Des de l’equipament i des del consistori es fa una molt bona valoració d’aquest curs. “Es demostra que és un servei consolidat al municipi, amb èxit d’assistència, participació i propostes”, declarava la regidora de Benestar Social, Maria Jesús Valldosera.

El dimarts 14, i com a novetat, el grup de joves va preparar una activitat inèdita pels alumnes que estan cursant l’últim curs de primària per tal de presentar-los què és l’Espai Jove i compartir la seva experiència. Dimecres 15, com cada any, es va dur a terme el tradicional berenar amb les famílies d’infantil i primària per celebrar que, un curs més, els més petits han dut a terme moltes activitats.

Després d’un curs fantàstic, des de l’equipament, les monitores afirmen que “amb aquesta consolidació i els bons resultats caldrà reforçar l’equip i reestructurar els horaris de cara el curs vinent”. Un repte que s’afronta amb il·lusió i que és una mostra més de l’evolució positiva de propostes, filosofia i espai.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *