Més de 200 joves participen en la quarta edició de la plantada escolar

  • La iniciativa s’ha dit a terme, enguany, a la zona de la Granja dels Frares
  • L’activitat, organitzada des de l’Ajuntament i l’Associació Aurora, compta amb els joves alumnes de l’Escola Ventura Gassol i l’INS El Morell.

La zona de la Granja dels Frares ha estat, durant la setmana passada, la protagonista de la quarta plantada escolar del poble. Una activitat més que consolidada i una de les activitats que uneix entorn i ensenyament més esperades de l’any. Com sempre, organitzada conjuntament des de l’Ajuntament i l’Associació Aurora, i que ha tingut com a protagonistes a més de 200 joves alumnes de l’escola Ventura Gassol i l’INS El Morell.

La setmana passada, del 6 al 10 de maig, els dos centres educatius van organitzar excursions i activitats entorn aquesta plantada organitzada en una de les zones i espais que, des del consistori es vol dinamitzar el més aviat possible. “És un espai amb grans possibilitats de lleure, educatives i per a tots els públics i ja estem posant fil a l’agulla per a poder-lo dinamitzar i potenciar al màxim”, afirmava l’alcalde, Eloi Calbet, qui també va ser present a la plantada juntament amb la regidora d’Ensenyament, Erika Moreno.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *