Nàstic Summer Camp 2024

5 setmanes d’esport i fins a 6 disciplines a escollir

Amb l’arribada de l’estiu i la finalització del curs escolar, torna una nova edició del Campus del Club Gimnàstic de Tarragona amb nombroses disciplines esportives, coordinades i preparades des de les respectives seccions de l’entitat.

Les inscripcions/preinscripcions ja estan obertes i es realitzaran presencialment a les oficines del Club Gimnàstic (Pavelló).

Novament, el jovent podrà escollir la seva disciplina esportiva preferida, ja sigui la que practica habitualment i/o descobrir-ne de noves. A més, en aquestes estades també es realitzaran activitats multiesportives, com tallers i jocs d’aigua, entre d’altres exercicis adaptats a les respectives edats i disciplines.

Les diferents pistes i el pavelló de les instal·lacions de la Budallera congregaran centenars de joves esportistes durant les cinc setmanes programades per aquest Nàstic Summer Camp 2024. Les disciplines de gimnàstica rítmica, futbol sala, tennis/pàdel, patinatge artístic, patinatge en línia i tennis taula són les sis modalitats que s’ofereixen per aquest estiu i que majoritàriament arrencaran a partir del 25 de juny.

El preu és setmanal i totes ofereixen servei d’acollida a partir de les 8 h i també de recollida a les 14 h. També s’ofereix opcionalment la possibilitat de dinar al Bar de l’Estadi i ampliar la jornada esportiva fins a les 15.30 hores.  Les inscripcions són limitades.

D’altra banda, aquest any es repetiran les estades d’estiu durant el mes d’agost amb activitats multiesportives. Per a més informació, de qualsevol de les disciplines esportives, us podeu adreçar al correu club@gimnasticdetarragona.cat. A continuació trobareu tota la informació més rellevant de les diferents modalitats.

Tennis / Pàdel
Del 25 de juny al 26 de juliol (de 9 a 14 hores)
A partir de 80 € (socis)

Gimnàstica Rítmica
Del 8 al 26 de juliol (de 9 a 13 h)
A partir de 80 € (socis)

Futbol sala
De l’1 a 7 de juliol (de 9 a 14 h)
A partir de 110 € (socis), entre 7 i 14 anys

Patinatge en línia
Del 25 de juny al 26 de juliol (de 9 a 14 hores)
A partir de 80 € (socis), entre 4 i 16 anys

Patinatge artístic
Del 25 de juny al 28 de juny (de 9 a 14 hores)
A partir de 65 € (socis)

Tennis taula
Del 22 al 26 de juliol (de 9 a 13 hores)
A partir de 80 € (socis)

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *