Peix a casa i FCA, de la mà al Míting Ciutat de Barcelona


Peix a Casa estarà present al Míting Internacional Ciutat de Barcelona aquest proper diumenge 19 de maig. L’empresa, vinculada des de fa temps al món de l’esport, i en concret, a l’atletisme, serà un dels col·laboradors de la prova que viurem a l’estadi Serrahima.

Peix a Casa ja va estar present en el darrer Míting Internacional Catalunya de Pista Coberta. La Federació Catalana d’Atletisme es mostra satisfeta de l’acord arribat amb Peix a Casa, dedicada amb esforç i passió al negoci des de fa molt de temps, portant peix i marisc cada setmana als mercats d’arreu.

Podreu trobar tots els seus productes frescos a la seva pàgina web, www.peixacasa.net, i també al seu portal d’instagram @peixacasa, amb més de 72.000 seguidors.

Peix a casa

https://www.peixacasa.net

610213710 – Edgar BoadaFont: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *