PRESENTACIÓ DE L’OFICINA MÒBIL D’ATENCIÓ CIUTADANA A GODALL.

El passat dia 26 d’abril la Generalitat de Catalunya va posar en marxa un nou servei d’atenció ciutadana per apropar, encara més l’Administració a tot el veïnat. L’acte de presentació de l’Oficina Mòbil es va dur a terme al Casal Municipal Fernando J. Guarch i va estar presidit per l’Hble. Sra Laura Vilagrà, vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya.

En la presentació van participar l’alcalde de Godall, Alexis Albiol; el delegat del govern, Albert Salvadó; la directora general de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana, Esther Manzano; el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Marc Realp; el director d’i2CAT, Sergi Figuerola, i la directora dels Serveis Territorials d’Administració Local a les Terres de l’Ebre, Pilar Caballé. 

Es va exposar la manera en què aquest servei aproparà l’Administració a les veïnes i veïns del municipi i oferirà tota la informació necessària per a dur a terme tots els tràmits. La previsió és que l’oficina mòbil s’oferirà a Godall el segon dimecres de cada mes, ubicat a la Plaça Mare Teresa Blanch, i començarà el proper mes de juny.

A partir d’aquesta oficina es donarà l’oportunitat als godallencs i godallenques de fer els tràmits en forma presencial i actuarà com a prova pilot a les Terres de l’Ebre. El motiu pel qual el projecte ha començat a Godall i altres pobles com Freginals, La Sénia, Tivenys, Xerta, Caseres, Mas de Barberans…és perquè s’hi donen les condicions necessàries per a posar a prova el seu funcionament.

Aquest projecte té una doble missió: facilitar l’accés als serveis públics digitals amb una atenció presencial de suport per a evitar l’exclusió digital i per poder ajudar  a cobrir  necessitats d’un poble com Godall amb una població envellida.

VEURE LES FOTOS

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *