Promoció pel Nàstic – CF Rayo Majadahonda

Els socis podran adquirir entrades a 5 €

El Gimnàstic de Tarragona realitza una nova promoció exclusiva per als abonats 2023-2024 pel darrer duel de lliga regular al Nou Estadi Costa Daurada.

Cada soci podrà adquirir fins un màxim de 4 entrades, al preu de 5 € cadascuna, de la zona on estigui abonat per venir acompanyat en el duel de la jornada 38.

En el cas de completar-se la zona, el soci podrà continuar beneficiant-se de la mateixa promoció en un altre dels sectors del Temple. Recordem que el partit es disputarà el dissabte 25 de maig, a les 19 h, al Nou Estadi Costa Daurada. Aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones esmentades.

La venda es realitzarà de forma online i també al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i caldrà ensenyar el carnet de soci vigent.

Per aprofitar la promoció online, un cop seleccionats els seients, caldrà indicar les següents dades (hi figuren a la part frontal de l’abonament 2023-2024)

  • Número de soci
  • ID

L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores i, el dia de partit, des de dues hores abans de l’enfrontament. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions de la promoció.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *