Roda de Berà renova les Banderes Blaves de les platges Llarga i Costa Daurada

La Bandera Blava onejarà un estiu més a les platges Llarga i Costa Daurada de Roda de Berà.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor ha tornat ha atorgar al nostre municipi aquest important distintiu en reconeixement a la qualitat i a l’excel·lència de les platges, que el llueixen des de l’any 1999 i 2005, respectivament, a la platja Llarga i Costa Daurada.

El jurat internacional de Bandera Blava 2024 ha concedit per a Catalunya un total de 118 banderes, de les quals 95 són per a les platges i 23 per a ports esportius.

La Bandera Blava treballa vers un desenvolupament sostenible en platges i ports. L’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. L’obtenció d’aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *