S’aprova l’expedient i licitació del contracte d’obres de la plaça Josep Rosselló

Tindrà un cost de 700.000 euros i comptarà amb una suvenció de la Diputació de Tarragona

Ahir dimarts 14 de maig durant el ple extraordinari que es va celebrar a l’Ajuntament d’Almoster es va fer l’aprovació definitiva de l’expedient i licitació del contracte d’obres de la plaça Josep Rosselló. Va comptar amb els vots a favor d’ERC i Junts mentre que En Comú Podem va votar en contra.

Una obra que tot i que fa anys que ja es va presentar el projecte, per fi s’ha pogut fer l’aprovació de l’expedient i ben aviat, sortirà a licitació el contracte d’obres.

Tal com ja es va avançar, el projecte inclou la remodelació que pretén dignificar aquesta zona i que comportarà entre d’altres la pavimentació de tot l’espai a un mateix nivell, els vehicles passaran només per la part nord i es mantindran els plataners al mig de la plaça. La idea és «pacificar» l’espai aprofitant que s’ha desviat bona part del trànsit a la nova carretera que uneix la Selva del Camp i Castellvell.

Es tracta del projecte més emblemàtic d’Almoster i el disseny de la plaça va sortir d’un concurs d’idees realitzat l’any 2018 que van guanyar tres arquitectes del territori.

El pressupost aprovat per aquest any 2024 ja contemplava aquesta remodelació, la qual tindrà un pressupost de 700.000 euros que comptarà amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de fins a 420.000 euros.

Es pot veure el ple aquí: https://almoster.cat/plens/

Font: Ajuntament d’Almoster

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *