Tot a punt pel casal d’estiu d’aquest any!

  • El casal d’estiu 2024 s’allargarà del 25 de juny al 6 de setembre.
  • S’hi poden inscriure infants d’I3 fins a 6è de primària.

CONSULTA EL DÍPTIC DE PETITS

CONSULTA EL DÍPTIC DE MITJANS I GRANS

S’acosta l’estiu i arriba el casal d’estiu 2024 del nostre municipi! Cada estiu ha sigut un èxit i aquest no volem que sigui menys! Des de la regidoria de Benestar ja està tot preparat per a les inscripcions i us podem compartir tota la informació que tenim per a poder organitzar-vos i començar a preparar-ho tot!

El casal d’estiu d’enguany s’iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 6 de setembre. Unes setmanes en què els protagonistes seran els infants d’I3 fins a 6è de primària, com cada any, i un període durant el qual es duran a terme tota mena d’activitats, com ara tallers, dinàmiques, sortides, jocs tradicionals… i evidentment remullades a la piscina i cursets de natació!

Al llarg de l’estiu, els horaris seran els mateixos cada setmana: de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé! A més, també hi haurà servei d’acollida matinal de vuit a nou per a aquelles famílies que ho necessitin, i servei de menjador de dues a tres de la tarda.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *