Última sessió del curs 23/24 de la xarxa 0-6 i presentació del seu logotip


Aquest dimarts 14 de maig a la tarda es va fer l’última sessió de la xarxa 0-6, grup de treball coordinat per la regidoria d’Educació que té com a objectius oferir espais de contacte i treball entre els professionals, unificant conceptes,  establir les bases per a una continuïtat en la línia pedagògica entre el 0-3 i el 3-6, i esdevenir un espai de formació i reflexió per als professionals, els quals representen àmpliament la realitat escolar: mesters, educadores, coordinadores d’infantil, caps d’estudi i direccions de centres entre altres.

En aquesta última sessió, celebrada a l’Escola Prat de la Riba, es va comptar amb la presència de l’Anna Galera, formadora del Centre Petjades amb una sessió formativa per a les participants de la Xarxa 0-6 titulada «»Identificació i Acompanyament en el Desenvolupament Infantil: Estratègies per a mestres» i es va fer el tancament de curs compartint les conclusions dels grups de treball.

Finalment en aquesta també es va presentar la seva imatge gràfica identificativa. Aquesta ha estat una creació de l’estudiant de l’Escola d’Art i Disseny  Reus de la Diputació de Tarragona Ainhoa Canalejo Sánchez. Com ja va passar en la creació del logotip  del Pla Educatiu d’Entorn de Reus,  s’ha repetit la col·laboració amb aquest centre, de manera que es va proposar als estudiants de 2n d’arquitectura efímera i projectes i direcció d’obres de decoració que presentessin propostes de logotip per identificar aquest grup de treball. L’elecció no va ser senzilla ja que cal destacar que totes les idees aportades eren molt captivadores i originals, incloïen l’explicació del seu procés creatiu i la seva aplicació en material de marxandatge. Per als estudiants l’oportunitat d’idear el logotip suposa aplicar els seus aprenentatges a una situació real amb la qual es trobaran en un futur en el seu entorn laboral. 

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *