Vassilev, Urbistondo y De Ormaechea guanyen el Campionat de Catalunya de Golf, celebrat al Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada va posar el punt i final a dos dies frenètics de golf d’alt nivell amb la celebració del Campionat de Catalunya de Segona, Tercera i Quart Categoria Mascle.

Amb una participació de 120 golfistes amateurs, el torneig es va desenvolupar en un gran ambient de competició, acompanyat d’unes excel·lents condicions climatològiques.

Després de completar-se els 36 forats, el triomf a Segona Categoria va ser per Michael Vassilev, jugador del Golf Barcelona. Amb voltes de 67 i 72 cops per un total de 139 cops. El subcampionat se’l va emportar Aleix Ramoneda, del Golf Sant Cugat, que va emprar un total de 145 cops. Victor Sans, jugador del Club, va signar una fantàstica actuació que li va valdre la tercera plaça.

Menció especial pels tres jugadors del Golf Costa Daurada que van finalitzar la seva participació al torneig entre els deu primers. Carlos Vilardell, cinquè classificat; Carlos Garcia, sisè, i David González, novè.

A Tercera Categoriael títol va anar a parar a mans d’Iñaki Urbistondo, jugador del Golf Costa Daurada, que va signar voltes de 84 i 82 cops per als 166 finals. A només dos cops va finalitzar subcampió el jugador del Gaudí Reus, Adrian López, amb 168.

Finalment, en Quarta categoriael títol català va ser pel jugador del Golf Llavaneras, Eneko De Ormaechea, que va emprar 173 cops, amb voltes de 85 i 88 cops. El subcampionat va ser per a Jan Llorca, del Golf Vallromanes, amb un total de 181 cops. Jordi Domènech Batlle, soci del Golf Costa Daurada, va aconseguir la tercera plaça del pòdium i Eduard Suárez, la sisena.

Des del Golf Costa Daurada volem donar la enhorabona als nous campions de Catalunya i agrair a tots els jugadors la seva participació al certamen.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *