La gastronomia de Vilaplana, protagonista al MotoGP VIP Villageā„¢ del Gran Premi Monster Energy de Catalunya

Els assistents a la zona d’hospitalitat oficial de MotoGPā„¢ podran degustar la cuina dels aclamats restaurants Quatre Molins’ del xef catalĆ  Rafel Muria, i ‘Lu, Cuina i ƀnima’ de Juanlu FernĆ”ndez

La proposta de Vilaplana per a aquest Gran Premi, que se celebra al Circuit Barcelona-Catalunya del 24 al 26 de maig, comptarĆ  amb mĆ©s de mig centenar d’elaboracions diferents

Barcelona tornarĆ  a acollir una de les curses mĆ©s esperades pels amants de les motos: el Gran Premi Monster Energy de Catalunya, que se celebra del 24 al 26 de maig. AllĆ­ es podrĆ  gaudir d’una experiĆØncia Ćŗnica que fusiona la qualitat dels millors pilots amb l’exclusivitat de la zona d’hospitalitat oficial de MotoGPā„¢ VIP, on Vilaplana Catering serĆ  l’encarregada d?oferir una gastronomia d’elit amb mĆ©s de mig centenar de plats exclusius.

Aquest Gran Premi, a mĆ©s, s’uneix a l’equip Vilaplana el xef catalĆ  Rafel Muria, del restaurant QUATRE MOLINS, que compta amb una estrella Michelin i un recent Sol Repsol. Rafel Muria defensa una cuina que es fon amb el territori, la tradiciĆ³ culinĆ ria i la innovaciĆ³. Per a la cita elaborarĆ  plats especials com ā€œEspĆ rrec blanc a baixa temperatura, verat i purĆ© de coliflorā€, o ā€œLingot de galet Balfego, parmentier i salsa de tonyinaā€.

Se suma a un planter del qual ja en formen part distingits xefs Estrella Michelin i Soles Repsol com Jordi Roca, Benito Gomez i Juanlu FernĆ”ndez amb el mestre pastisser Oriol Balaguer. Tots ells han preparat elaboracions especialment dissenyades per a aquest espai que es podran degustar juntament amb les receptes mĆ©s icĆ²niques als circuits europeus on Vilaplana Ć©s responsable aquesta temporada de l’experiĆØncia culinĆ ria del MotoGP VIP Villageā„¢, plataforma oficial d’hospitalitat del mundial de motociclisme, A MontmelĆ³, en concret, els assistents tambĆ© podran gaudir de la presĆØncia del restaurant de Jerez LU, CUINA i ƀNIMA de Juanlu FernĆ”ndez, amb un ā€œBacallĆ  amb sopa de pernil i sabaiĆ³ā€, entre d’altres de les seves creacions. Els assistents a l’espai VIP degustaran, a mĆ©s, una Ć mplia oferta gastronĆ²mica de la mĆ  de Vilaplana que comptarĆ , entre altres novetats, amb plats com ā€œPicanya de vaca ā€˜La Fincaā€™ rostida al puntā€ o receptes amb picades d’ullet a la gastronomia catalana com ā€œCanelons de rostit amb beixamel trufadaā€ o ā€œJueves del Ganxet saltejades amb cansaladaā€. TambĆ©, tots es podran delectar amb el gelat que ha dissenyat Jordi Roca amb motiu del 75ĆØ aniversari de MotoGPā„¢, que se celebra aquest 2024.

L’experiĆØncia de restauraciĆ³ estarĆ  disponible des de primera hora del matĆ­, amb esmorzars exclusius, fins a la finalitzaciĆ³ de les curses i anirĆ  acompanyada per una carta de cockteleria d’elit per satisfer els desitjos dels visitants de MotoGP VIP Villageā„¢ en qualsevol moment del dia.

Un dels punts clau del servei de Vilaplana, per la seva condiciĆ³ de cĆ tering sostenible acreditat, serĆ  la cura del medi ambient, una mĆ xima que es recolza, entre altres elements, en una compra responsable i ĆØtica que inclou tant productes de comerƧ just com de benestar animal, aixĆ­ com la utilitzaciĆ³ de producte tradicional i amb certificaciĆ³ d’origen protegida, de productes de temporada i pesca sostenible. A mĆ©s, s’eliminen els envasos i materials d’un nomĆ©s Ćŗs. AixĆ­ mateix, Vilaplana dissenya i executa el seu servei amb el focus a la prevenciĆ³, anĆ lisi i reducciĆ³ del malbaratament alimentari grĆ cies al seu programa Stop Food Waste, que impulsa la companyia ja fa uns quants anys.

Fran BenĆ­tez, responsable de Vilaplana, destaca que ā€œvolem que cada cursa sigui una experiĆØncia exclusiva per als que passin per l’espai MotoGP VIP Villageā„¢. Per aquest Gran Premi Monster Energy de Catalunya comptem amb la nostra proposta d’alta cuina a la qual, en aquesta ocasiĆ³, sumem la gastronomia de QUATRE MOLINS. Els nostres comensals gaudiran de tot un espectacle a la pista i de l’exclusivitat de cada platā€.

Vilaplana Catering, marca de cĆ tering d’alta gamma de Compass Group Espanya, ofereix des d’aquesta temporada la millor oferta gastronĆ²mica als circuits europeus de MotoGPā„¢. La seva proposta contempla mĆ©s de mig centenar d’elaboracions a cada Gran Premi i una varietat de postres Ćŗnica juntament amb diferents opcions vegetarianes, veganes i dietes especials per a celĆ­acs.

L’objectiu Ć©s que sigui tota una experiĆØncia per als cinc sentits, de manera que cada detall estĆ  cuidat al mĆ xim i inclou l’Ćŗs d’una vaixella experiencial composta per safates en forma de pneumĆ tic de competiciĆ³ o cascs utilitzats com a recipients, una decoraciĆ³ per enamorar els amants del motor i un vestuari d’acord amb l’ambient de competiciĆ³.

El mundial de MotoGPā„¢ se suma a la llista de grans esdeveniments, com els Latin Grammy celebrats a Sevilla el 2023, les Ćŗltimes edicions de la Davis Cup o el festival Starlite Madrid, que han comptat amb Vilaplana Catering per donar un toc Ćŗnic i de distinciĆ³ a la zona gastronĆ²mica.

Sobre Vilaplana Catering

Vilaplana estĆ  especialitzada en cĆ tering d’alta gamma per a esdeveniments corporatius, esportius i privats. Amb mĆ©s de 40 anys dĀ“experiĆØncia ofereix un servei exclusiu basat en lart de la bona taula.

Els professionals de Vilaplana aconsegueixen que els convidats a l’esdeveniment visquin una experiĆØncia integral per als seus sentits, en quĆØ tan important Ć©s el que es menja i es beu, com el que es veu, es fa olor, se sent i se sent.

Font: Camila ComunicaciĆ³n

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu direcciĆ³n de correo electrĆ³nico no serĆ” publicada. Los campos obligatorios estĆ”n marcados con *