Els assistents a la zona d’hospitalitat oficial de MotoGPā¢ podran degustar la cuina dels aclamats restaurants Quatre Molins’ del xef catalĆ Rafel Muria, i ‘Lu, Cuina i Ćnima’ de Juanlu FernĆ”ndez
La proposta de Vilaplana per a aquest Gran Premi, que se celebra al Circuit Barcelona-Catalunya del 24 al 26 de maig, comptarĆ amb mĆ©s de mig centenar d’elaboracions diferents
Barcelona tornarĆ a acollir una de les curses mĆ©s esperades pels amants de les motos: el Gran Premi Monster Energy de Catalunya, que se celebra del 24 al 26 de maig. AllĆ es podrĆ gaudir d’una experiĆØncia Ćŗnica que fusiona la qualitat dels millors pilots amb l’exclusivitat de la zona d’hospitalitat oficial de MotoGPā¢ VIP, on Vilaplana Catering serĆ l’encarregada d?oferir una gastronomia d’elit amb mĆ©s de mig centenar de plats exclusius.
Aquest Gran Premi, a mĆ©s, s’uneix a l’equip Vilaplana el xef catalĆ Rafel Muria, del restaurant QUATRE MOLINS, que compta amb una estrella Michelin i un recent Sol Repsol. Rafel Muria defensa una cuina que es fon amb el territori, la tradiciĆ³ culinĆ ria i la innovaciĆ³. Per a la cita elaborarĆ plats especials com āEspĆ rrec blanc a baixa temperatura, verat i purĆ© de coliflorā, o āLingot de galet Balfego, parmentier i salsa de tonyinaā.
Se suma a un planter del qual ja en formen part distingits xefs Estrella Michelin i Soles Repsol com Jordi Roca, Benito Gomez i Juanlu FernĆ”ndez amb el mestre pastisser Oriol Balaguer. Tots ells han preparat elaboracions especialment dissenyades per a aquest espai que es podran degustar juntament amb les receptes mĆ©s icĆ²niques als circuits europeus on Vilaplana Ć©s responsable aquesta temporada de l’experiĆØncia culinĆ ria del MotoGP VIP Villageā¢, plataforma oficial d’hospitalitat del mundial de motociclisme, A MontmelĆ³, en concret, els assistents tambĆ© podran gaudir de la presĆØncia del restaurant de Jerez LU, CUINA i ĆNIMA de Juanlu FernĆ”ndez, amb un āBacallĆ amb sopa de pernil i sabaiĆ³ā, entre d’altres de les seves creacions. Els assistents a l’espai VIP degustaran, a mĆ©s, una Ć mplia oferta gastronĆ²mica de la mĆ de Vilaplana que comptarĆ , entre altres novetats, amb plats com āPicanya de vaca āLa Fincaā rostida al puntā o receptes amb picades d’ullet a la gastronomia catalana com āCanelons de rostit amb beixamel trufadaā o āJueves del Ganxet saltejades amb cansaladaā. TambĆ©, tots es podran delectar amb el gelat que ha dissenyat Jordi Roca amb motiu del 75ĆØ aniversari de MotoGPā¢, que se celebra aquest 2024.
L’experiĆØncia de restauraciĆ³ estarĆ disponible des de primera hora del matĆ, amb esmorzars exclusius, fins a la finalitzaciĆ³ de les curses i anirĆ acompanyada per una carta de cockteleria d’elit per satisfer els desitjos dels visitants de MotoGP VIP Villageā¢ en qualsevol moment del dia.
Un dels punts clau del servei de Vilaplana, per la seva condiciĆ³ de cĆ tering sostenible acreditat, serĆ la cura del medi ambient, una mĆ xima que es recolza, entre altres elements, en una compra responsable i ĆØtica que inclou tant productes de comerƧ just com de benestar animal, aixĆ com la utilitzaciĆ³ de producte tradicional i amb certificaciĆ³ d’origen protegida, de productes de temporada i pesca sostenible. A mĆ©s, s’eliminen els envasos i materials d’un nomĆ©s Ćŗs. AixĆ mateix, Vilaplana dissenya i executa el seu servei amb el focus a la prevenciĆ³, anĆ lisi i reducciĆ³ del malbaratament alimentari grĆ cies al seu programa Stop Food Waste, que impulsa la companyia ja fa uns quants anys.
Fran BenĆtez, responsable de Vilaplana, destaca que āvolem que cada cursa sigui una experiĆØncia exclusiva per als que passin per l’espai MotoGP VIP Villageā¢. Per aquest Gran Premi Monster Energy de Catalunya comptem amb la nostra proposta d’alta cuina a la qual, en aquesta ocasiĆ³, sumem la gastronomia de QUATRE MOLINS. Els nostres comensals gaudiran de tot un espectacle a la pista i de l’exclusivitat de cada platā.
Vilaplana Catering, marca de cĆ tering d’alta gamma de Compass Group Espanya, ofereix des d’aquesta temporada la millor oferta gastronĆ²mica als circuits europeus de MotoGPā¢. La seva proposta contempla mĆ©s de mig centenar d’elaboracions a cada Gran Premi i una varietat de postres Ćŗnica juntament amb diferents opcions vegetarianes, veganes i dietes especials per a celĆacs.
L’objectiu Ć©s que sigui tota una experiĆØncia per als cinc sentits, de manera que cada detall estĆ cuidat al mĆ xim i inclou l’Ćŗs d’una vaixella experiencial composta per safates en forma de pneumĆ tic de competiciĆ³ o cascs utilitzats com a recipients, una decoraciĆ³ per enamorar els amants del motor i un vestuari d’acord amb l’ambient de competiciĆ³.
El mundial de MotoGPā¢ se suma a la llista de grans esdeveniments, com els Latin Grammy celebrats a Sevilla el 2023, les Ćŗltimes edicions de la Davis Cup o el festival Starlite Madrid, que han comptat amb Vilaplana Catering per donar un toc Ćŗnic i de distinciĆ³ a la zona gastronĆ²mica.
Sobre Vilaplana Catering
Vilaplana estĆ especialitzada en cĆ tering d’alta gamma per a esdeveniments corporatius, esportius i privats. Amb mĆ©s de 40 anys dĀ“experiĆØncia ofereix un servei exclusiu basat en lart de la bona taula.
Els professionals de Vilaplana aconsegueixen que els convidats a l’esdeveniment visquin una experiĆØncia integral per als seus sentits, en quĆØ tan important Ć©s el que es menja i es beu, com el que es veu, es fa olor, se sent i se sent.
Font: Camila ComunicaciĆ³n