Primers líders del Campionat de Catalunya Infantil i Aleví 2024

El Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí 2024 va arrencar aquest dissabte al recorregut de Golf Llavaneras, amb una magnífica participació en totes les categories, en una gran jornada de golf infantil.

Uns primers 18 forats molt disputats i que van deixar els primers resultats i també els primers líders, en espera del que passi aquest diumenge quan es coneixeran els nous campions de cada categoria.

A Infantils, el primer líder és Hugo Carmona, que va invertir 71 cops, seguit del seu company a Golf Sant Cugat, Félix Barrado, que es va quedar en 72. Al torneig femení, la jugadora local Paula Jiménez va signar la millor volta de tots els participants, amb 67 cops, seguida de Laura Albiñana (El Prat) i Emma Artigas (Empordà), a la segona posició, amb 76 impactes.

En alevins, un altre jugador de Golf Llavaneras, Kealeboga Mdlulwa, signava la millor volta amb 73 cops, encara que a només un de distància se situaven Alvaro De Castro (Golf Barcelona) i Marcos Leach (Cerdanya), amb 72 cops. Entre les alevines, Maria Ros (Sant Cugat) signava 73 cops, seguida per la jugadora de Can Cuyàs Golf, Carla Velázquez, amb 74 impactes.

Finalment, en categoria benjamí, que només disputaven nou forats, el millor el primer dia va ser Marc Ballester, amb 43 cops, mentre que Ilan Ahmat Diouf el seguia, amb 44. Entre les benjamines, la millor volta la va signar Daniela Esteve (Costa Daurada), amb 45 cops mentre que dues jugadores el persegueixen a dos cops, Ana Iturmendi (ElPrat) i Edna Lage (Lleida), amb 47 impactes.

Molta sort a tots els jugadors i jugadores aquest diumenge a Golf Llavaneras!

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf, i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Per consultar les classificacions, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *