Amposta obre convocatòria per cobrir places de socorrista aquàtic

L’Ajuntament d’Amposta, a través d’Amposta Serveis Municipals SL, ha obert el termini per presentar sol·licituds per formar part de la borsa de treball de places de socorrista aquàtic. Aquesta convocatòria té per objectiu cobrir les necessitats de personal d’aquesta categoria professional durant la temporada de bany a les piscines i instal·lacions aquàtiques municipals.

El sistema de selecció serà mitjançant concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Es requereix estar en possessió del títol de socorrista aquàtic o qualsevol equivalent, amb la inscripció corresponent al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). A més, cal acreditar el nivell B2 de català o equivalent.

Les bases de la convocatòria detallen que les places ofertes són de personal laboral temporal. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud abans del proper 20 de maig de 2024, data en què finalitza el termini de presentació.

Tota la informació relativa a aquesta borsa de treball, així com les bases específiques, es poden consultar a la pàgina web municipal www.amposta.cat, dins l’apartat d’ofertes públiques de treball. El mateix portal web facilita l’accés directe al tràmit per sol·licitar la participació en aquest procés de selecció.

Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament d’Amposta pretén garantir la cobertura de les places de socorrista aquàtic necessàries per atendre les instal·lacions aquàtiques municipals durant els mesos de més afluència de banyistes. Es valora especialment la titulació i formació específica en aquest àmbit professional, així com el coneixement de la llengua catalana.

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Amposta – Amposta Serveis Municipals, SL

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *