El CE Futsal organitza un torneig solidari aquest cap de setmana al pavelló de Remolins

L’entitat esportiva impulsa l’activitat ‘Xuta amb el cor’ que permetrà la recollida massiva de material esportiu per Atzavara Arrels

El CE Futsal Tortosa organitza els dies 1 i 2 de juny la 8a edició del torneig solidari, amb la col·laboració de Kronospan, l’Ajuntament de Tortosa i l’entitat Atzavara Arrels, un torneig que tindrà lloc al pavelló de Remolins. L’activitat, que porta el lema ‘Xuta amb el cor’ permetrà la recollida massiva de tot tipus de material esportiu. El regidor d’Esports, Víctor Grau; el vicepresident de l’entitat, Joan Accensi i el responsable de l’àrea tècnica de l’entitat, Llorenç Vericat, han presentat avui el torneig.

«L’esport és una eina d’inclusió social i transformació social i jornades solidàries com la que organitzarà el Futsal són un exemple a seguir», ha manifestat Víctor Grau. Enguany, com a novetat hi haurà torneig també de les categories més menudes: patufets, prebenjamí i benjamí. En total, participaran en la jornada esportiva solidària una trentena d’equips procedents de Saragossa, Castelló, València, així com de la resta de Catalunya. «Als clubs no els importa fer quilòmetres per una acció solidària», ha dit Accensi, que ha detallat també que tant els participants com la ciutadania en general poden aportar qualsevol tipus de material esportiu.

El torneig solidari tindrà lloc dissabte entre les nou del matí i les set de la tarda i el diumenge de les nou del matí de les nou del matí a la una del migdia.

D’altra banda, el CE Futsal ha avançat avui que la pròxima temporada incorporarà un equip federat masculí sènior de voleibol i que està treballant per configurar també un equip femení.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *