L’Ajuntament de Valls modernitzarà la xarxa d’enllumenat de 21 carrers i places de la ciutat


> El projecte representarà una inversió de 132.000 euros i també inclou el parc del barri del Vilar i l’aparcament de la Cooperativa

L’Ajuntament de Valls modernitzarà l’enllumenat públic amb un total de 178 punts que passaran a incorporar tecnologia led. Aquesta actualització de la xarxa de llums de la ciutat està pressupostada amb un total de 132.000 euros i estarà repartida per 20 carrers de la ciutat. En concret, es preveu la renovació de l’enllumenat al la plaça Torrent del Titit i als carrers Bonifàs, Candela, Fortuna, Hort dels Alls, Maria Codina, Martí d’Ardenya, Molet, Montserrat, Narcís Oller, General Alaix, Veciana, Violeta, Portal Nou, Progrés, Esperanto, Francesc Macià, Mitja Galta, Mossèn Martí, Sant Benet i Xiquets de Valls. També s’actuarà a l’aparcament de la Cooperativa i al parc del barri del Vilar. 

Amb la implementació de tecnologia led, a més d’augmentar la sensació d’il·luminació dels carrers, es redueix el consum energètic en un 80%, dura més en el temps i requereix menys costos de manteniment. Les millores inclouen tant projectors com a l’enllumenat de columnes i façanes i també està prevista la renovació de cablejat. Amb aquesta futura remodelació es podrà també regular automàticament el flux, garantint intensitat plena durant les 3 primeres hores de funcionament -coincidint amb les hores de més activitat ciutadana- i a partir d’aquí, reduint un 10% cada hora fins a arribar al 60% a totes les lluminàries, afavorint d’aquesta manera l’estalvi energètic.

 

VALLS · 27 DE MAIG DE 2024

Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *