L’Ajuntament del Morell obre el procés de selecció per cobrir places de Peó per a la Brigada municipal

El Consistori del municipi de la comarca del Baix Camp ha fet pública una convocatòria per constituir una borsa de treball amb l’objectiu d’incorporar personal laboral temporal en la categoria de Peó per reforçar la Brigada municipal. La corporació local afronta aquesta contractació de caràcter eventual davant la necessitat de disposar de recursos humans suficients per afrontar les tasques pròpies del servei.

Amb el codi identificador 20240509O15, el procés de selecció resta obert fins al proper 7 de juny, data límit per presentar les sol·licituds per part de les persones interessades a formar part d’aquesta llista de candidats. El sistema establert per escollir les persones que integraran la borsa és el concurs o valoració de mèrits.

Els requisits que cal acreditar són estar en possessió del Certificat d’Escolaritat o equivalent i disposar d’un nivell mínim de coneixements de català corresponent a l’Àrea Bàsica (A2). Segons la normativa vigent, les places convocades es circumscriuen dins el col·lectiu d’Agrupacions Professionals pel que fa al grup de titulació o assimilat.

La publicació de les bases específiques, la convocatòria i el temari de la selecció s’ha efectuat aquest dimarts 9 de maig en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en la seva edició número 9159. Paral·lelament, la documentació també apareix recollida en elButlletíOficial de la Província de Tarragona amb data 10 de maig.

Per facilitar la tramitació, l’Ajuntament del Morell habilita l’accés als diferents tràmits d’aquesta convocatòria a través de la seva Seu Electrònica, amb l’enllaç https://seuelectronica.dipta.cat/web/morell/tramits. Des d’aquesta plataforma, les persones aspirants poden obtenir tota la informació relativa als terminis, documentació a aportar i seguiment de l’estat de la seva sol·licitud.

Convocatòria

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *