Al juny continuen la majoria de les activitats dirigides al Pavelló: si esteu inscrits i no heu de venir, us heu de donar de baixa per evitar que se us cobri el rebut

Informació important per als usuaris i les usuàries de les activitats dirigides que es fan al Pavelló Esportiu Municipal.

Després d’avaluar la demanda de les activitats dirigides per al juny, us informem que:

▪️Al juny podreu continuar fent PILATES, ZUMBA i ESTIRAMENTS

▪️Al juny no hi haurà TONIFICACIÓ

Com sabeu, la inscripció per a totes aquestes activitats és única -només varia nombre de dies que veniu-, independentment de l’activitat que feu (zumba, tonificació, pilates, estiraments).

Per aquest motiu, feu l’activitat que feu, si durant el juny no teniu previst venir, us heu d’adreçar a les oficines de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per donar-vos de baixa, com a màxim el 31 de maig al matí.

Esperem que hàgiu gaudit de les activitats durant tot aquest curs!


Información importante para los usuarios y las usuarias de las actividades dirigidas que se hacen en el Pavelló Esportiu Municipal.

Después de avaluar la demanda de las actividades dirigidas para el mes de junio, os informamos que:

▪️En junio podréis continuar haciendo PILATES, ZUMBA y ESTIRAMIENTOS

▪️En junio no habrá TONIFICACIÓN

Como sabéis, la inscripción para todas estas actividades es única -solamente varía el número de días que venís-, independientemente de la actividad que hagáis (zumba, tonificación, pilates, estiramientos). Por este motivo, hagáis la actividad que hagáis, si durante el mes de junio no tenéis previsto venir, os tenéis que dirigir a las oficinas del Ajuntament de la Bisbal del Penedès, para daros de baja, como máximo el 31 de mayo por la mañana.

¡Esperamos que hayáis disfrutado de las actividades durante todo este curso!

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *