Del 6 al 20 de juny gaudiu de la programació del Festival EVA la Bisbal del Penedès

Ja és aquí el Festival EVA! Enguany us oferim 4 espectacles:

  • Dijous 6 de juny, a les 21:00h, “Místics” amb Jordina Biosca i Ravid Goldschmidt (públic adult) al CMC

Un espectacle que parla de creure, de dubtar i, sobretot, d’una recerca constant entre l’afirmació més absoluta i el no estar segur o perdre la fe en Déu. Els nostres místics són d’ara i són d’abans: coneixereu la vida de dues dones, Lal Ded (s. xiv) i Ràbia Al-Adawiyya (s. viii), dones santes i ascetes renunciants, i la veu de tres contemporanis de casa, David Jou, Jacint Sala i Josep Palau i Fabre, que han escrit meravellosos cants espirituals que podreu escoltar. I tot, amb el so del hang donant espai i dimensió a totes les veus.

  • Dijous 13 de juny, a les 21:30h, “Històries d’indis i altres intents d’organtizar-se la vida” amb Juanan Rodríguez(públic adult) a la plaça de l’Església

Deixeu-vos estar d’expectatives i entreu de ple en aquest univers Juanan-indis-mitologia-fruites-nans i el que s’escaigui, perquè sí o sí en sortireu amb un somriure d’orella a orella i potser, alguns, amb les galtes ben calentes (de què, ja ho decidireu valtros).

  • Dimecres 19 de juny, a les 18:00h, “A la panxa de l’ou” amb Mon Mas (públic familiar) al pati de l’escola Ull de Vent

A la panxa de l’ou, no hi neva però hi plou! Mira com vola l’elefanta Conxita i balla l’ovella Paquita, escolta com canta el lleó Miqueló quan Bernat l’Eriçó toca el trombó. A la panxa de l’ou no en tindràs mai prou.

  • Dijous 20 de juny, a les 21:30h, “Absenta, el clàssic de l’EVA” amb Quimet Pla i Núria Solina (públic adult) a l’Ortigós.

Un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del modernisme català. A la vegada, un reconeixement als autors que tenen la virtut d’arribar a l’espectador a cops de geni, sense embuts, i directes com el xiulet d’una sageta, malauradament poc valorats en ambients acadèmics, pel seu llenguatge planer i popular.

Quimet Pla aposta per un espectacle vibrant i enèrgic, conduït pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges desempolsats de l’armari del vodevil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells són fills de l’ambient d’efervescència i excitació que bullia en el mític local barceloní Els Quatre Gats, en el moment de màxima esplendor. L’acompanyament, en el sentit de fer‐li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord, especialista en efectes especials i música de Brams.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *