El 19 de maig i el 5 de desembre, festes locals del 2025


El 19 de maig i el 5 de desembre seran les festes locals d’Amposta per al 2025. Així ho va aprovar el ple en la sessió ordinària del mes de maig, celebrada dilluns 27 al vespre.

En una sessió amb la majoria de punts de l’ordre del dia de tràmit administratiu, el plenari també va debatre quatre mocions dels grups municipals de l’oposició. Dos van tirar endavant i les altres dos van ser rebutjades. Per una banda, va aprovar-se –i per unanimitat- la proposta de Som Amposta per a la col·laboració en la rehabilitació de façanes mitjançant intervencions artístiques de la ciutat. També va tirar endavant la segona de les mocions presentades per aquest grup municipal: Moció per crear una taxa per revisar els solars d’Amposta. En aquest cas la moció va rebre el suport del grup Som Amposta i del d’ERC, mentre que Junts per Amposta va abstenir-se.

Pel que fa a les dues propostes de Junts per Amposta (Moció per què l’estació d’autobusos porti el nom de «Macari» i Moció per a la col·laboració en la rehabilitació de façanes mitjançant intervencions artístiques) no van prosperar. Som Amposta i JxA van votar-hi a favor mentre que ERC va votar en contra de les dos mocions.  

Podeu consultar el text de les mocions aquí

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *